#Compassaeltempsmaremeua

El meu rei ja ha fet 2 anys, els va complir el 29 de juny. He de confessar que els dos anyets m’han afectat més que quan en va complir un perquè ara sí que veus un canvi gran en el nen i te vas adonant que el temps passa irremeiablement.

Bé, no ens posem sentimentals…Ja feia temps que vaig decidir per al seu aniversari fer-li una espècie de conte on pogués donar a conèixer com és ell i algunes de les malifetes que ha fet.

A més, buscava fer alguna cosa diferent a la típica piloteta, el peluix o el cubell que alguns pares regalen al nens convidats a l’aniversari del seu fill. No dic que no em semblen bones opcions, tot el contrari. Són una joguina que el nen pot gaudir en el moment, però que amb el temps es perd o es llança a les escombraries. I clar, jo no vull que llancin el regalet del meu Unai!

Leer más#Compassaeltempsmaremeua

Conte personalitzat al 100%

Amb motiu de l’aniversari del fill d’una amiga vaig estar buscant un regal que pogués agradar-li al nen, vaig estar estudiant diferents opcions: joguines, -no, perquè ja en tenia moltes-; roba, -també en tenia i sabia que li regalarien els familiars…

Em vaig decidir per un llibre personalitzat i vaig estar mirant el que hi havia al mercat, però cap m’acabava de fer el pes perquè eren contes estàndard on l’únic personalitzat era el nom del nen i/o el nom dels pares i la ciutat on viuen. Jo volia alguna cosa més. Desitjava regalar-li una cosa feta expressament per a ell, que es basés en alguna característica seva o de la seva curteta vida. Alguna cosa que fos un record per al futur. Un record d’aquells que et “fan saltar les llàgrimes”.

Leer másConte personalitzat al 100%