Conte personalitzat al 100%

Amb motiu de l’aniversari del fill d’una amiga vaig estar buscant un regal que pogués agradar-li al nen, vaig estar estudiant diferents opcions: joguines, -no, perquè ja en tenia moltes-; roba, -també en tenia i sabia que li regalarien els familiars…

Em vaig decidir per un llibre personalitzat i vaig estar mirant el que hi havia al mercat, però cap m’acabava de fer el pes perquè eren contes estàndard on l’únic personalitzat era el nom del nen i/o el nom dels pares i la ciutat on viuen. Jo volia alguna cosa més. Desitjava regalar-li una cosa feta expressament per a ell, que es basés en alguna característica seva o de la seva curteta vida. Alguna cosa que fos un record per al futur. Un record d’aquells que et “fan saltar les llàgrimes”.

Per això vaig crear un conte personalitzat, fet únicament per a ell i que girava al voltant de la dificultat que tenia per dormir tot seguit durant tota a nit, -i dic tenia, perquè ara ja dorm com un angelet-. I així va sortit SuperMoi, el terror dels malsons.

Això em va fer pensar que tal vegada jo podia ajudar a altres pares, tiets, amics o avis, que com jo, volguessin fer un detall tan bonic al petitó de la casa o als convidats al seu bateig, aniversari, etc.

A sota us el deixo, espero que us agradi, ja us dic que als seus pares els va encantar. Si no el veieu feu clic en aquest enllaç: http://bit.ly/1VDHT0O
Si us interessa la idea, en podem parlar: rosaforner1978@gmail.com

A %d blogueros les gusta esto: