#Compassaeltempsmaremeua

El meu rei ja ha fet 2 anys, els va complir el 29 de juny. He de confessar que els dos anyets m’han afectat més que quan en va complir un perquè ara sí que veus un canvi gran en el nen i te vas adonant que el temps passa irremeiablement.

Bé, no ens posem sentimentals…Ja feia temps que vaig decidir per al seu aniversari fer-li una espècie de conte on pogués donar a conèixer com és ell i algunes de les malifetes que ha fet.

A més, buscava fer alguna cosa diferent a la típica piloteta, el peluix o el cubell que alguns pares regalen al nens convidats a l’aniversari del seu fill. No dic que no em semblen bones opcions, tot el contrari. Són una joguina que el nen pot gaudir en el moment, però que amb el temps es perd o es llança a les escombraries. I clar, jo no vull que llancin el regalet del meu Unai!

logocompassa500Amb aquesta idea vaig començar a dissenyar quelcom especial per al petitet de la casa i ho vaig fer sota la línia editorial de #compassaeltempsmaremeua, perquè era la frase que repetia a cada segon mentre mirava les fotos, tant de l’Unai com de tots els seus amiguets.

A partir d’aquí vaig crear dos contes, un per als companys de la seva escola bressol i un altre per als seus amiguets de joc. Mentre el creava em vaig adonar que aquest llibret no només era un record per al futur, sinó també una eina de present perquè li servia al nen per a identificar els seus amiguets i també dir els seus noms.

Igual que jo vaig voler fer-li aquest detall al meu nen i als seus companys i amiguetes penso que altres pares i mares també voldran fer-li al seu fill o filla. A més de les breus biografies de #compassaeltempsmaremeua també està l’opció de crear un conte 100% personalitzat on el nen és el protagonista de la història.

Qui no fa un regal original és perquè no vol!

A sota us els deixo, espero que us agradi, ja us dic que a les seves mamàs i papàs els hi va encantar. Si no els veieu feu clic en aquests enllaços:

http://bit.ly/29TvUbX

http://bit.ly/29sG3z8

Si us interessa la idea, en podem parlar: rosaforner1978@gmail.com


http://issuu.com/rosafornercalpe/docs/llibre2anys?e=9247631/37050772

A %d blogueros les gusta esto: